Airshow 2019 bude!

25. února 2019

Milí příznivci našich leteckých dní, pořádaných na letišti v Chotěboři, máme pro vás skvělou zprávu. Airshow 2019 bude!

Po náročném období pořádání Airshow, Mistrovství ČR a Evropy v letecké akrobacii v roce 2017 jsme po odpočinku nabrali nové síly a připravujeme další ročník oblíbeného leteckého dne. Proto se i v r. 2019 můžete těšit na parádní ukázky letecké techniky jak ve vzduchu, tak i na zemi. Potěšit svá srdce akrobatickými kousky pilotů, nebo jen tak posedět a popovídat si s přáteli z řad příznivců létání.

Aby to nebylo tak jednoduché, budeme v letošním roce také pořadateli vrcholné soutěže Mistrovství ČR v akrobatickém létání. To bude tradičně předcházet celé Airshow a vy budete mít díky tomu v rámci leteckého dne možnost shlédnout vystoupení těch nejlepších akrobatických pilotů na jejich speciálech.

Mistrovství ČR se bude konat ve dnech 12. – 15. 6. 2019 a celá akce bude zakončena v neděli 16. 6. 2019 dětským dnem a Airshow Chotěboř 2019.

Na našich stránkách nebo FB profilu budete mít k dispozici novinky a informace k celé akci. Rádi také uvítáme vaše připomínky a náměty na emailu info@airshowchotebor.cz

Všichni jste srdečně zváni, rezervujte si termín akce ve svém kalendáři.

Organizační tým Airshow Chotěboř 2019

Partneři akce

  • https://www.airshowchotebor.cz / Airshow 2019 bude!